وزیر بهداشت در پاسخ به فست فود باز اعلام کرد کاهش هزینه های کمرشکن بستری روستاییان، افتتاح شش هزار تخت جدید بیمارستانی تا اختتام ۹۸

فست فود باز: وزیر بهداشت در تشریح آخرین دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت، کاهش هزینه های کمرشکن بستری خصوصاً برای روستاییان از رقم بالای ۳۵ درصد به پنج درصد را همچون اقدامات انجام شده در حوزه روستایی خواند.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه مراسم دستاوردهای دولت تدبیر و امید در توسعه زیرساخت های روستایی با حضور در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال ایسنا درباره اقدامات وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید به ویژه در حوزه روستایی، اظهار داشت: امروز با حضور آقای رئیس جمهور از فعالیت های روستایی در بخش های مختلف در حوزه سلامت، برق رسانی، آبرسانی و غیره بازدید شد.
کاهش چشم گیر هزینه های کمرشکن بستری برای روستاییان وی ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان در سال های پس از انقلاب دستاوردهای بسیار زیادی داشته ایم. در دولت تدبیر و امید نیز خصوصاً در زمینه اجرای طرح تحول نظام سلامت، صرف منابع ویژه برای بخش سلامت و افزایش سه درصدی سهم سلامت از جی دی پی، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی در چارچوب مراکز جامع سلامت در مناطق مختلف روستایی و حاشیه شهرها، توسعه پایگاه های سلامت، افزایش پوشش واکسیناسیون، افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی، کاهش هزینه های کمرشکن بستری خصوصاً برای روستاییان از رقم بالای ۳۵ درصد به پنج درصد، پوشش داروهای اساسی به خصوص برای روستاییان و پوشش بیمه همگانی جوامع کمتر برخوردار و روستاییان در چارچوب بیمه همگانی سلامت از دستاوردهای بسیار مهمی است که در دولت یازدهم و دوازدهم محقق شد.
نمکی همین طور درباره اقدامات انجام شده جهت توسعه تخت های بیمارستانی به ایسنا اظهار داشت: در حوزه درمان نیز حدود ۲۳ هزار تخت بیمارستانی در دولت تدبیر و امید به تخت های بیمارستانی کشور اضافه شده است و امسال هم در نظر داریم تا آخر سال ۶ هزار تخت جدید را به مجموعه تخت های کشور اضافه نماییم. در این زمینه اولویت مان را بر ۴۰ بیمارستان در مناطق کمتر توسعه یافته مانند استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان، کرمانشاه، ایلام و… یا در استان های برخورداری که لکه ها یا نقاط کمتر برخوردار دارند، قرار داده ایم. بعنوان مثال در استان تهران، اسلامشهر یکی از نقاط کمتر برخوردار شمرده می شود که بیمارستان نداشته است.
تامین ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری با بهورز بومی نمکی با اشاره به اینکه ۶۰۰ مرکز و خانه بهداشت، آموزشگاه های بهورزی، محل زیست پزشکی و… را در روستاها و مناطق کمتر برخوردار تدارک دیده ایم، اظهار داشت: همین طور در حوزه بهداشت مقرر است ۴۰۰ خانه بهداشت عشایری را آماده بهره برداری نماییم که ۱۸ مورد از آنها در فارس افتتاح می شود. این برای نخستین بار است که برای عشایر کوچ رو امکاناتی در این زمینه فراهم می نماییم. بر این اساس عشایر در ییلاق و قشلاق با کمک بهورز بومی و در یک کانکسی که دارای یخچالی است که با پنل خورشیدی برق می گیرد و برای نگهداری واکسن استفاده می شود و با تمام امکانات خانه بهداشت به مردم خدمت ارائه می دهیم.
آخرین اقدامات در سامانه تیتک و ایجاد شفافیت در سازمان غذا و دارو نمکی در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره وضعیت سامانه تیتک و روند ایجاد شفافیت در سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: ارز مربوط به دارو و تجهیزات پزشکی را به سرعت ردیابی کردیم و همین طور برخی از متخلفین در این زمینه به دستگاه قضایی معرفی گشتند. بتازگی هم پنج پرونده را عرضه کرده ایم که در حال بررسی هستند.
وی ادامه داد: خوشبختانه نقاط قوت و ضعف سامانه تیتک را هم ارزیابی کرده و اصلاح می نماییم. بطوریکه اطلاع رسانی به مردم و ذینفعان به صورت به روز و شفاف در سامانه قرار گیرد. امیدواریم تا اختتام شهریورماه بتوانیم صاحب یک سامانه شفاف و مورد اعتماد برای مردم در سازمان غذا و دارو باشیم.

منبع:

About Author