فوق تخصص بیماری های عفونی: بحران کرونا جدی است

به گزارش فست فود باز فوق تخصص بیماریهای عفونی بیمارستان لقمان حکیم؛ عدم حمایت و اهتمام لازم برای جلوگیری از پیشرفت بحران کرونا را عامل ناامیدی کادر درمان عنوان نمود و اظهار داشت: هم اکنون در یک بحران جدی هستیم و بنظر می رسد هنوز به قله پیک کرونا نرسیده ایم.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ دکتر ایلاد علوی با ابراز تاسف و نگرانی نسبت به وضعیت کرونا در تهران اضافه کرد: تخت ها و اورژانس تنفسی بیمارستان لقمان هم مانند تمام بیمارستان های تهران کاملا پر است. میزان مراجعات بیمارستان به حدی است که به این مساله فکر می نماییم که بیماران بر حسب متر مربع پذیرش شوند.
علوی گفت: با توجه به این که با اهمیت ترین درمانی که برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ انجام می شود بحث اکسیژن رسانی است، از نظر اکسیژن بسیار در تنگنا هستیم، البته با کمک همکاران دراین زمینه گرفتار بحران اساسی نشدیم، اما همه اقدامات با تمهیدات غیرمعمولی مانند استفاده از اکسیژن هایی با لاین مشترک و مواردی از این دست انجام می شود که ما را گرفتار زحمت های طاقت فرسا می کند.
این متخصص رسیدگی به بیماران غیرکرونایی را از دیگر مشکلات عنوان نمود و اظهار داشت: تمام اموراتی مانند جراحی و پذیرش بیماران غیرکرونایی تحت تاثیر کرونا قرار گرفته است؛ برای اینکه تمامی همکارانی که تخصصی خارج از فیلد عفونی دارند، نیز هم اکنون به کمک ما شتافته اند؛ در صورتیکه رسیدگی به اورژانس بدون کمک سایر رشته ها وجود ندارد.
وی ابتلای کادر درمان به کرونا را از دیگر چالش های وضعیت فعلی عنوان نمود و اضافه کرد: باتوجه به تعداد محدود نیروها، کادر درمانی که به کرونا مبتلا می شوند مجبور هستند بعد از کمی استراحت فورا به بیمارستان ها بازگردند و در بخش کرونا به فعالیت بپردازند؛ این مساله برای ما بسیار ناراحت کننده و دشوار است.
علوی با اعلان اینکه بنظر می رسد هنوز به قله پیک نرسیده ایم، افزود: باید امیدوار باشیم این پیک خاموش شود، اما وضعیت روشنی پیش رو نداریم و این مساله بسیار آزار دهنده است.
این متخصص اضافه کرد: از طرفی در جامعه هیچ تلاشی برای بهبود این وضعیت صورت نمی گیرد و بیشتر صحبت است؛ برگزاری جلسات گوناگون و تکراری بدون آنکه بصورت عملی کمکی به بهبود وضعیت شود.
وی با اشاره به برگزاری عروسی ها و مجالس مختلف اضافه کرد: متاسفانه بسیار دیده می شود که بعد از فوت بیماران کرونائی مجالس ترحیم برگزار می گردد و این چرخه معیوب ادامه می یابد.
منبع:

About Author