مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام نمود: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خودرا از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۳۶۸ نفر رسید، همین طور ۳۵۱۹ بیمار جدید نیز شناسایی شد.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا از وبدا، از روز گذشته تا امروز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۵۱۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۴۵۰ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۱۶۵ نفر رسید.

تا کنون ۶ میلیون ۸۹۰ هزار و ۷۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند، یک هزار و ۵۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۴۹ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۴۷۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا کنون ۶۳ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۶۳۷ نفر دُز اول، ۵۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۴۶۸ نفر دُز دوم و ۲۶ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۳۲۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۷ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۴۳۰ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۸۶ هزار و ۳۱۹ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر ۳۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۵۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۹۵ شهرستان در وضعیت زرد و ۵۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه ۲۸ آذر ماه مشاهده سویه امیکرون کرونا در ایران را تایید نمود.
محققان آفریقای جنوبی اینگونه جدید ویروس کرونا را شناسایی نمودند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته می شود و دارای جهش های چندگانه است. سازمان بهداشت جهانی، اینگونه جدید را بعنوان یک گونه نگران کننده معرفی و برمبنای ترتیب الفبای یونانی، آنرا «امیکرون» نام گذاری کرده است.
کرونا تا حالا چهار جهش ژنتیکی خطرناک شامل آلفا، بتا، گاما و دلتا داشته و امیکرون تازه ترین نسخه جهش یافته این ویروس می باشد.
به گفته علیرضا ناجی رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، باتوجه به روند نزولی شیوع ویروس کرونا و سویه امیکرون، حالا بهترین فرصت است که مردم برای واکسیناسیون خصوصاً دز یادآور اقدام نمایند و نباید این فرصت طلایی واکسیناسیون را از دست بدهیم.
وی معتقد می باشد، دز سوم برای عموم مردم و دز چهارم برای افراد خاص دارای بیماریهای خاص، یک دوره طلایی است و معین نیست در آینده چه وضعیتی داشته باشیم چون امکان شیوع واریانت های جدید در جهان و اپیدمی شدن آن در ایران هم وجود دارد پس کسانی که هنوز واکسن نزده اند برای جلوگیری از بیماری شدید حتما از این دوران طلایی استفاده کنند.

About Author