پژوهشگران می گویند؛ تخم مرغ ریسک سکته و بیماری قلبی را افزایش نمی دهد

فست فود باز: مطالعه جدید نشان میدهد مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ، خطر سکته و بیماری قلبی را افزایش نمی دهد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، بگفته پژوهشگران، معمولا رژیم های غذایی حفظ سلامت قلب به طورطبیعی دارای کلسترول پایین هستند و می توانند به کاهش ریسک بیماری قلبی و سکته کمک کنند، اما افزودن یک عدد تخم مرغ ارتباطی با ریسک بیماری قلبی عروقی ندارد.
وجود مقدار زیاد کلسترول در خون در تشکیل رسوبات ضخیم و سخت در عروق تاثیر دارد، فرایندی که عامل بروز بیشتر بیماری های قلبی و سکته ها است.
طبق اعلام انجمن قلب آمریکا، کاهش کلسترول رژیمی بوسیله تمرکز بر رژیم های غذایی دوستدار قلب است که در آن، چربی های پلی اشباع نشده جایگزین چربی های اشباع شده می شوند و در نتیجه میزان LDL در حد سالم باقی می ماند.
«جو آن سنت کارسون»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «چربی های پلی اشباع نشده نظیر روغن های ذرت، کانولا یا سویا باید جانشین چربی های اشباع شده که عموما در محصولات حیوانی نظیر گوشت، لبنیات پرچرب و روغن های گرمسیری وجود دارند، شوند. مصرف غذاهای سرشار از مواد قندی و سدیم هم باید محدود شود.»
محققان با بررسی مطالعات دریافتند خوردن یک عدد تخم مرغ کامل در روز (معادل با ۸۵ گرم میگو) قسمتی از رژیم غذایی دوستدار قلب برای افراد سالم می باشد.

منبع:

About Author