ماه: خرداد ۱۳۹۸

محققان هشدار می دهند؛ افزایش خطر بیماری های قلبی با مصرف روزانه بیشتر از دو تخم مرغ

فست فود باز: پژوهشگران آگهی می دهند مصرف بیشتر از دو تخم مرغ در روز می تواند ریسک مرگ و...

محققان می گویند؛ ایستاده غذا خوردن بر درک طعم غذا تاثیر می گذارد

فست فود باز: تحقیقات نشان می دهد وضعیت غذاخوردن بر درک طعم غذا تاثیر می گذارد بطوریکه در حالت نشسته،...

دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیمو مطرح کرد؛ بالا بودن فلزات سنگین و باقیمانده سموم در لیمو ترش های وارداتی

به گزارش فست فود باز دبیر انجمن صنفی صنعت آبلیموی ایران، با انتقاد از کیفیت لیمو ترش های وارداتی، اظهار...

واردات داروی خارجی تالاسمی با دستور وزیر بهداشت

به گزارش فست فود باز مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی ایران درباره واردات داروی خارجی تالاسمی با دستور وزیر بهداشت توصیحاتی...

محققان عنوان می کنند؛ مصرف کم میوه و سبزیجات منجر به سکته و بیماری قلبی می شود

به گزارش فست فود باز نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان داده است عدم مصرف کافی میوه و سبزیجات منجر به...

در نشست بررسی آسیب های محصولات تراریخته مطرح شد تمایل کشورهای تولیدکننده تراریخته به استفاده ازمحصولات ارگانیک

فست فود باز: برخی کارشناسان معتقدند مضرات محصولات تراریخته بیشتر از فواید آن است، بطوریکه حتی کشورهای تولید کننده این...