مطالعات نشان می دهد؛ بین مصرف پروتئین و مرگ های سرطانی ارتباط وجود دارد

به گزارش فست فود باز مطالعه اخیر نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین خطر مرگ و میر ناشی از سرطان را زیاد می کند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان داده است مصرف بیش از حد پروتئین ریسک مرگ ناشی از سرطان را تا ۴ درصد بالا می برد.
همچنین نتایج نشان داده است مصرف بیش از اندازه پروتئین ریسک مرگ را تا ۷۴ درصد بالا می برد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین برابر بیشتر می کند.
با این حال پروتئین یکی از سه ماده مغذی اصلی موردنیاز بدن است که علاوه بر افزایش روند رشد و ترمیم بافت ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی کمک می نماید. از اینرو باید مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده شود.
طبق سفارش کارشناسان، ۱۰ تا ۳۰ درصد مصرف کل کالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. بعنوان مثال اگر مصرف روزانه کالری شما ۱۵۰۰ است، انرژی بدست آمده از پروتئین تان باید بین ۱۵۰ تا ۴۵۰ کالری باشد.
برخی متخصصان هم سفارش می کنند که باید ۰.۸ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدین منظور باید وزن بدن در عدد ۰.۸ ضرب شود. بعنوان مثال برای فردی با وزن ۷۵ کیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه اش ۶۰ گرم خواهد بود.
اما در مورد افراد پرفعالیت نظیر ورزشکاران، میزان مصرف ۱.۲ تا ۱.۷ گرم پروتئین به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن سفارش می شود.
همچنین طبق برخی سفارش ها، میزان پروتئین مصرفی برای مردان ۵۶ گرم و برای زنان ۴۶ گرم است.

About Author