یافته های جدید پژوهشی نشان می دهد؛ حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید می باشد

به گزارش فست فود باز محققان عنوان می کنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، تلاش کنید لوبیا، سبزیجات و غلات کامل را جایگزین گوشت نمایید.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد در دو مطالعه مقدماتی خود پی بردند افرادی که به جای گوشت قرمز و فراوری شده، مقادیر زیادی غذاهای باکیفیت گیاهی مصرف می کنند با ریسک کمتر حمله قلبی مواجهند و عمر طولانی تری دارند. به قول محققان، حذف گوشت قرمز و جایگزین شدن غذاهای فراوری شده و کربوهیدرات های شیرین، رویه سالمی نیست، بلکه باید به جای گوشت، گزینه های سالمی نظیر مغزیجات آجیلی، حبوبات، سبزیجات و غلات کامل پرفیبر جایگزین شود. در مطالعات جدید، عادات تغذیه ای افراد میانسال در آمریکا و خطر ابتلاء یا مرگ آنها از بیماری قلبی بررسی شده بود. در یکی از مطالعات، بیشتر از ۳۷ هزار نفر با میانگین سنی ۵۰ سال شرکت داشتند. در طول مدت بالغ بر ۱۵ سال، بیشتر از ۴۸۰۰ نفر فوت کردند. این خطر در مورد افرادی که بیشترین مصرف پروتئین گیاهی را داشتند ۲۷ درصد کمتر بود. همینطور احتمال مرگ آنها به علت بیماری قلبی، ۲۹ درصد کمتر بود. طبق برآورد محققان، اگر شرکت کنندگان ۵ درصد کالری مصرفی روزانه شأن را به جای پروتئین حیوانی از پروتئین گیاهی تأمین نمایند، احتمال مرگ شأن در طول این دوره به نصف کاسته می شود. مطالعه دوم شامل بیشتر از ۴۳ هزار کارشناس سلامت بود که حدود ۲۵ سال تحت نظر بودند. همه شرکت کنندگان مرد بودند. محققان مشاهده نمودند با افزایش مصرف گوشت قرمز در شرکت کنندگان، ریسک سکته هم افزایش می یافت. محققان به این نتیجه رسیدند اگر مردان یک وعده مصرف گوشت شأن را حذف کرده و کالری مشابه آنرا از مغزیجات آجیلی تأمین نمایند، ریسک حمله قلبی در آنها تا ۱۷ درصد کاسته می شود. همینطور جایگزینی غلات کامل به جای گوشت قرمز، ریسک مرگ ناشی از حمله قلبی را تا ۴۸ درصد می کاهد.

About Author