توصیه وزارت گردشگری به مسافران پس از سفر ۱۴ روز مراوده نکنید

فست فود باز: بعد از بازگشت از سفر، ۱۴ روز مراوده های اجتماعی را محدود کنید تا درصورت ناقل بودن، افراد لطمه پذیر را درگیر بیماری نکنید.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، این سفارش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مسافرانی است که با وجود همه گیری ویروس کرونا، همچنان نمی توانند از سفر رفتن صرف نظر کنند.
وزارت بهداشت همچنان از مردم می خواهد سفر غیرضروری نداشته باشند، ولی برنامه ای برای محدود و یا کنترل کردن سفرها وجود ندارد. طبق گفته مدیرکل راهداری مازندران، در تعطیلات عید فطر ۱۲ میلیون تردد در راه های این استان ثبت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل و در شرایط شیوع ویروس کرونا تنها حدود ۶.۵ درصد کمتر بوده است. در استان خراسان رضوی نیز با آن که حرم امام رضا (ع) در تعطیلات عید فطر تعطیل بود، بگفته فرمانده پلیس راه این استان، ترددهای جاده ای ۱۵ درصد افزایش داشته؛ هرچند اعلام نشده این رشد در قیاس با چه دوره ای بوده است.
سفرهای تعطیلات فطر نگرانی ها را نسبت به بازگشت کرونا در مناطق زرد و سفید افزایش داده است، چنان که فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران دو روز بعد از اختتام تعطیلات عید فطر اظهار داشت: تهران با افزایش نسبی ۳.۵ درصدی مبتلایان کرونا روبه رو شده است. آمارهای وزارت بهداشت نیز در چند روز گذشته روند نزولی را نشان نمی دهد و روزانه حدود دوهزار مبتلا به کووید-۱۹ شناسایی می شوند.
وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مسافران سفارش می کند: بعد از بازگشت از سفر، تا ۱۴ روز مراوده های اجتماعی خود (به ویژه مهمانی) را محدود کنید تا در صورتیکه ناقل بدون علامت هستید، افراد لطمه پذیر درگیر بیماری نشوند. پروتکل های ورود به منزل نیز رعایت شود و تمام لوازم و وسایلی که وارد منزل می شود باید مطابق پروتکل های بهداشتی ضدعفونی شود.
این سفارش ها با عنوان «آموزش های عمومی سفر در شرایط کرونا» از طرف دفتر مطالعات آموزش گردشگری با همکاری اتاق فکر گردشگری آماده شده که اقداماتی را برای قبل، در حین و پس از سفر در شرایط کرونا یادآوری می کند؛ اقداماتی مثل همراه داشتن ماسک، مواد ضدعفونی کننده، دستکش بهداشتی، به حداقل رساندن تماس ها و حضور در اماکن عمومی همچون رستوران ها و جایگاه های سوخت و استفاده از هتل ها و مجتمع های رفاهی که کدهای بهداشتی دریافت کرده اند.

منبع:

About Author