اکبریان خبر داد؛ افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در جامعه
فست فود باز: رئیس اداره مکمل های تغذیه ای، ورزشی و انرژی زا اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، از افزایش مصرف مکمل های تغذیه ای در میان مردم آگاهی داد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، ریحانه اکبریان، با اشاره به افزایش مصرف مکمل ها در چند سال اخیر در کشور، پُر کردن شکاف تغذیه ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همین طور افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این امر برشمرد و اظهار داشت: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از طرف سازمان غذا و دارو و آمار شناسه گذاری این نوع از فرآورده ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف شامل پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل ها در کشور است. وی ادامه داد: باتوجه به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل دردسترس است. بگفته اکبریان، انواع ویتامین ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد خصوصاً نوزادان و مادران حامله و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن شامل کاهش یا افزایش و همین طور در پیشگیری و پشتیبانی از شرایط خاص سلامت مانند پوکی استخوان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع: فست فود باز