رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو جمع آوری نمونه های مشکوک محصولات سلامت در سطح عرضه

فست فود باز: رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به تدوین پیش نویس «نقشه راه سلامت و تقلبات مواد غذایی»، از جمع آوری نمونه های خاص و مشکوک محصولات در سطح عرضه آگاهی داد.
حسین رستگار در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا اضافه کرد: برنامه ریزی های لازم بمنظور جمع آوری نمونه های خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری معاونت های غذا و داروی سراسر کشور در انجام شده است.
وی با اشاره به بررسی سلامت محصولات غذایی خاص و مشکوک به تقلب در سطح عرضه اضافه کرد: در امتداد طراحی یک نقشه کامل از راهکارهای کشف تقلبات و بررسی سلامت و حلیت غذا و ارائه نقشه برای سیاست گذاری در مراکز داخل و خارج سازمان و انجام آزمون های سلامت و تقلبات غذایی در محصولات غذایی خاص و مشکوک در سطح عرضه با همکاری مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی کشور اقدام می شود.
رستگار همین طور از بررسی وضعیت حلیت فرآورده های غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی، طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه با آزمون های تخصصی مولکولی آگاهی داد.
وی اشاره کرد: بمنظور ارزیابی وضعیت و بررسی حلیت کالاهای سلامت محور شامل مواد اولیه و محصولات در سطح عرضه، طرح مشترک با ادارات کل سازمان غذا و دارو، معاونت های غذا و داروی استانهای مرزی کشور و مناطق آزاد کشور به مرحله اجرا در آمده است.

رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اظهار داشت: نمونه برداری از سطح عرضه، صنایع تولیدی، انبارها و گمرکات و انجام آزمون های مولکولی در لابراتوار و تحلیل و بررسی نتایج و داده های تحلیل جهت تعیین حلیت فراورده ها در سطح کشور در حال انجام می باشد.

حلال به مواد غذایی گفته می شود که در دین اسلام مصرف آنها مجاز است؛ حلال همین طور عنوان مجموعه ای از نام نشان های تجاری (برند) است که بر محصولات غذایی درج می شود؛ اولین بار این اقدام درباره ی محصولات غذایی حلال در مالزی استفاده شد.

منبع:

About Author