نتایج یک مطالعه جدید؛ تاثیر مصرف سویا بر افزایش مقاومت استخوان های زنان

فست فود باز: محققان در مطالعات حیوانی خود دریافتند پروتئین سویا می تواند با تاثیرات منفی یائسگی بر استخوان ها و سلامت متابولیک مقابله کند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، زنان در سن یائسگی با مشکلات جدی سلامت نظیر پوکی استخوان، کاهش فعالیت فیزیکی و اضافه وزن روبرو هستند.
محققان معتقدند پروتئین سویا دارای تاثیرات مثبتی بر استقامت استخوان ها برای زنانی خواهد بود که هنوز به سن یائسگی نرسیده اند.
«پاملا هینتون»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه میزوری آمریکا، در این باره می گوید: «یافته ها مبین این مورد است که تمامی زنان با افزودن غذاهای حای سویا به رژیم غذایی شان نظیر شیر سویا، امکان دارد شاهد بهبود مقاومت استخوان هایشان باشند.»
محققان در این مطالعه، تاثیرات رژیم غذایی حاوی سویا را با رژیم غذایی مبتنی بر ذرت بر موش ها مقایسه کردند.
آنها دریافتند استخوان موش های تغذیه شده با سویا در مقایسه با موش های تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی ذرت، بدون توجه به وضعیت هورمون های تخمدان شان، قوی تر بود.
همچنین آنها دریافتند رژیم غذایی مبتنی بر سویا باعث بهبود عملکرد متابولیکی موش ها شد.