محققان دریافتند؛ عدم تاثیر فواید چای سبز با مصرف همزمان با آهن

به گزارش فست فود باز چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است اما محققان دریافتند مصرف این نوشیدنی سالم همراه با آهن رژیمی باعث کاهش خواص آن می شود.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، «ماتام ویجی کومار»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، در اینباره می گوید: «اگر پس از یک وعده غذایی سرشار از آهن، چای سبز بنوشید؛ ترکیب اصلی موجود در این چای با آهن پیوند خواهد یافت.» ایشان در ادامه می افزاید: «در صورت این پیوند، چای سبز خاصیت آنتی اکسیدانی اش را از دست می دهد. به منظور بهره گیری از فواید چای سبز، بهترین راه این است که با مواد خوراکی سرشار از آهن مصرف نشود.» مواد خوراکی سرشار از آهن شامل گوشت قرمز و سبزیجات پهن برگ نظیر اسفناج و کلم هستند. به قول محققان، نتایج مشابه در مورد مکمل های آهن هم صدق می کند. محققان دریافتند EGCG، ترکیب اصلی موجود در چای سبز، مانع از میلوپراکسیداز می شود. میلوپراکسیداز آنزیمی ضدالتهابی است که از راه سلول های سفید خون در طول التهاب آزاد می شود. زمانیکه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف می شوند، EGCG پیوندخورده با آهن توانایی اش را در ممانعت از میلوپراکسیداز از دست می دهد.

About Author