مطالعات نشان می دهد؛ مصرف گردو روند زوال عقل را کند می کند

به گزارش فست فود باز محققان دریافتند مصرف گردو در دوره سالمندی تأثیر خوبی بر عملکرد شناختی دارد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید محققان آمریکایی و اسپانیایی، مصرف گردو توسط افراد سالمند سالم تاثیر کمی بر عملکرد شناختی آنان در طول دو سال داشت، اما تاثیر بسیار خوبی بر افراد مسنی داشت که زیاد سیگار دود می کردند و در تست های روانشناختی، امتیازات کمتری کسب کرده بودند.
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی فنول ها است که در مطالعات قبلی مشخص شده است با فشار اکسایشی و التهاب که عامل زوال شناختی هستند، مقابله می کنند.
در این مطالعه، حدود ۶۴۰ فرد مسن در آمریکا و اسپانیا مورد بررسی قرار گرفتند. به مدت دو سال، گروه آزمایش گردو را در رژیم غذایی روزانه شأن گنجاندند و گروه کنترل از مصرف گردو ممانعت کردند.
«خوآن ساباته»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «در صورتیکه یافته های ما مربوط به دوره زمانی کوتاهی هستند اما می توانند در طولانی مدت تاثیر بیشتری داشته باشند.»
در مطالعات قبلی، مصرف گردو با کاهش میزان کلسترول و ریسک بیماری های قلبی عروقی به اثبات رسیده است.

About Author