توصیه های بهداشتی؛ نانوایی ها چگونه از کرونا مصون خواهند بود

به گزارش فست فود باز رعایت نکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری می باشد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، اصلی ترین راه پیشگیری از شیوع ویروس کرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در پیشگیری از شیوع این ویروس داشته باشند. یکی از مکان هایی که بیشترین حضور مردم را در خود می بیند، نانوایی ها هستند که لازم است نکات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری در این اماکن رعایت شود.
مهم ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی ها
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علایم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروریست.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علایم ابتلاء هیچگاه نباید به محل کار خود رجوع کنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانوایی ها یک فروشنده صرفاً برای دریافت وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۷- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروریست.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و پیش از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خویش را تعویض کنند.
۱۰- با عنایت به ازدحام جمعیت و تشکیل صف های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کنند که فاصله را رعایت نمایند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
۱۲- اگر در خود علایم بیماری را حس می کنید هیچگاه برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری کنید.

منبع:

About Author