یک متخصص تغذیه تاکید کرد؛ نقش تغذیه در ایام کرونا

به گزارش فست فود باز متخصص تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به عوامل گوناگونی که بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار است، لزوم تغذیه سالم در ایام کرونایی را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، منصور رضایی، با اشاره به اینکه عوامل گوناگونی بر سیستم ایمنی بدن اثرگذار می باشد، اضافه کرد: داشتن روحیه قوی، شادی، خواب کافی و تغذیه مناسب از مهم ترین عوامل مؤثر بر سیستم ایمنی افراد است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد که اگر چنانچه این سفارش ها رعایت شود سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا خواهد نمود. رضایی با تاکید بر اینکه دریافت کافی انرژی فاکتور اساسی در تغذیه به حساب می آید، اظهار داشت: دریافت منابع پروتئینی خصوصاً در افرادی که مبتلا به ویروس کرونا شده اند لزوم دارد، افراد لازم است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت کاملاً پخته که منابع غنی پروتئین هستند، استفاده کنند. این متخصص تغذیه پرهیز از استفاده گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و انواع کباب ها را سفارش کرد و توضیح داد: کباب انواع گوشت به علت نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش خواهد داد. ایشان در ادامه با تاکید بر مصرف تخم مرغ، اظهار داشت: تخم مرغ یکی از مفید ترین مواد غذایی است که سبب ارتقا سیستم ایمنی می شود و مهم ترین نکته ای که باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت شود، پخته شدن کامل آن است. استفاده از غذاهای سهل الهضم برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن، سفارش دیگر وی به مردم بود. رضایی با اشاره به شیوع کرونا، اظهار داشت: غذاهای سنتی ایرانی همانند خورش فسنجان غذایی سهل الهضم، منبع سرشار از پروتئین و کمک کننده به سیستم ایمنی بدن است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به اینکه این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در کشور شایع شده توضیح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی تواند باشد، ازاین رو باید برای ارتقا سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات هم در سبد غذایی اضافه شود. مصرف شیر با مکمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز سفارش دیگر این متخصص تغذیه برای کمک به سیستم ایمنی بدن در ایام سخت کرونایی بود. رضایی در ادامه خاطرنشان کرد: به صورت کلی پروتئین ها و مصرف فراوان مایعات باید به صورت روزانه استفاده گردد و افراد تاجایی که امکان دارد باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز کنند. وی، تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه را از جانب مردم مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی شامل میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری می باشد. در مورد میوه جات و سبزی ها حتما این نکته مورد توجه قرار گیرد که این گروه غنی از ویتامین ها باید کاملاً قابل شستشو و ضدعفونی کردن باشند که در این فهرست مرکبات و موز از اهمیت بالایی برخوردار می باشند.

About Author