معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای خبر داد؛ اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف غذا در کشور

به گزارش فست فود باز معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به پایان بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف در سال ۹۹ اشاره نمود و اظهار داشت: نتایج این طرح ملی امسال آنالیز می شود.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مرتضی عبداللهی، اضافه کرد: برنامه های ملی در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور شامل دوره های چهار ساله است و هم اکنون که در سال ۲۰۲۰ قرار داریم، این دوره تا دو ماه آینده به پایان می رسد. البته ما برای دوره چهار ساله جدید سه TOR نوشتیم که هر کدام کارهای خودرا دارند و عمدتاً در رابطه با بهبود تغذیه مردم، ارتقای آگاهی و دانش مردم و برگزاری کارگاه های آموزشی برای کشورهای منطقه است. چونکه ما در منطقه مدیترانه شرقی تنها مرکز همکار در تغذیه هستیم.
وی درباره اتمام بخش نهایی طرح ملی بررسی مصرف بیان کرد: این طرح که عمده کارهای آن پیچیده و از دو سال قبل انجام شده و به مدیریت داده ها رسیده است، متاسفانه سیستم نتوانسته مدیریت کند. اما این طرح با حضور رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور باردیگر حرکت کرده است و امیدواریم در سال ۹۹ بتوانیم نتایج مصرف را آنالیز نماییم و گزارش نهایی را ارائه دهیم تا سیاستگذاران و مدیران بتوانند از طرح استفاده کنند.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با اعلان اینکه دانشکده و انستیتو در کنار هم قرار دارند و فعالیت می نمایند، اشاره کرد: ما در بخش دانشکده عمدتاً در قالب ضوابط و سیاست های دانشگاه برنامه ریزی می نماییم و سیاست های دانشکده در سطح دانشگاه تعیین و ابلاغ می شود.
عبداللهی اظهار داشت: هم اکنون لاین های تحقیقاتی خاصی از طرف دانشگاه معرفی نشده اما همکاران عضو هیئت علمی در این لاین ها فعالیت دارند و ما نیز آنها را مدیریت و بودجه هایی را که نیاز دارند را فراهم می نماییم تا بتوانند تحقیقات مرتبط را در قالب سیاست ها و برنامه های دانشگاه انجام دهند.
وی افزود: در بخش انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بعنوان یک نهاد ملی مردم را با مسائل مختلف که مهم ترین آن راهنماهای غذایی است، آشنا نماییم و هم اکنون به سبب اپیدمی کرونا، سرعت این راهنماها کند شده است.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، راه اندازی و اعتلای واحد ترجمان واحد دانش همگانی را راه اندازی کردیم و همین طور در حال راه اندازی وب سایتی در امتداد آگاهی و آموزش مردم در بخش راهنمای غذایی هستیم.
عبداللهی اظهار داشت: طی دو ماه گذشته، اپلیکیشن تاک را راه اندازی کردیم و به این فکر هستیم که اپلیکیشن دیگری راه اندازی نماییم و جدول ترکیبات غذایی را ارائه دهیم.

منبع:

About Author