یافته محققان انگلیسی؛ ارتباط مصرف ویتامین ها و کاهش احتمال بروز مشکلات تنفسی

تحقیقات نشان می دهد مصرف بالای ویتامین های A، E و D با احتمال بروز کمتر مشکلات تنفسی در افراد بزرگسال مرتبط می باشد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، در این مطالعه، محققان کالج امپریال لندن داده های یک نظرسنجی بلندمدت تنفسی ۶۱۱۵ نفر را در طول مدت ۸ سال موردبررسی قرار دادند.
محققان پی بردند بین مصرف ویتامین های A، E و D و بروز مشکلات تنفسی ارتباط وجود دارد. آنها هیچ رابطه ای بین ویتامین C و مشکلات تنفسی نیافتند.
مصرف ویتامین های A و E در چارچوب رژیم غذایی و مکمل های غذایی با شیوع کمتر مشکلات تنفسی مرتبط می باشد. منبع اصلی ویتامین A جگر سیاه، شیر پرچرب، پنیر، هویج، سبزیجات پهن برگ و میوه های نارنجی رنگ است. منبع اصلی ویتامین E هم روغن های گیاهی، مغزیجات آجیلی و دانه ها است.
مصرف ویتامین D از راه مکمل های غذایی، و نه رژیم غذایی، با بروز مشکلات تنفسی کمتری مرتبط می باشد.
دکتر «سوزانا الموسوی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «یافته های ما منطبق با این فرضیه است که مکمل ها برای تضمین میزان مصرف کافی ویتامین D ضروری هستند.»
محققان معتقدند مواد مغذی نقش اساسی در کاهش ریسک برخی عفونت ها دارند البته هنوز معلوم نیست که دقیقاً چه میزان ویتامین باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

منبع: