مطالعات نشان می دهد؛ ارتباط مصرف قهوه و کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان پروستات

به گزارش فست فود باز محققان دریافتند نوشیدن روزانه هر یک فنجان قهوه اضافی با کاهش ریسک یک درصدی مبتلا شدن به سرطان پروستات مرتبط می باشد.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد نوشیدن چندین فنجان قهوه در روز ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات ارتباط داشته باشد.
سرطان پروستات دومین سرطان شایع و ششمین علت اصلی مرگ سرطان در مردان است. از هر چهار مورد تقریباً سه مورد در کشورهای پیشرفته رخ می دهد و از دهه ۱۹۷۰، موارد جدید این بیماری در کشورهای آسیایی همچون ژاپن، سنگاپور و چین به شدت افزایش یافته است.
مصرف قهوه با کاهش نسبی خطر ابتلاء به سرطان های کبد، روده و سینه ارتباط دارد، اما هنوز هیچ مدرک قطعی در مورد نقش احتمالی آن در کاهش خطر سرطان پروستات وجود ندارد.
آنها داده های مربوط به ۱۶ مطالعه را بررسی کردند. نتایج نشان داد در مقایسه با پایین ترین میزان مصرف قهوه، بالاترین میزان با کاهش ۹ درصدی خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه بود و هر فنجان اضافی در روز با کاهش خطر ۱ درصدی مرتبط می باشد.
به گفته محققان، توضیحات بیولوژیکی قابل قبولی برای این مساله وجود دارد.
قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می بخشد، دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و بر سطح هورمون های جنسی تاثیر می گذارد. همه اینها ممکنست در شروع، توسعه و پیشرفت سرطان پروستات تأثیرگذار باشند.
این مطالعه نشان میدهد که افزایش مصرف قهوه ممکنست با کاهش خطر ابتلاء به سرطان پروستات همراه باشد. تحقیقات بیشتر هنوز برای کشف مکانیسم های اساسی و ترکیبات فعال در قهوه ضروری می باشد.

منبع:

About Author