بررسی ارتباط شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در آمریکا

سازمان غذا و داروی ایالات متحده درحال بررسی ارتباط بین مواردی از شیوع هپاتیت A با توت فرنگی در این منطقه است.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، سازمان غذا و دارو درحال بررسی شیوع هپاتیت A در ایالات متحده و کانادا است که با توت فرنگی موجود در فروشگاه های مواد غذایی مرتبط می باشد.
سازمان غذا و داروی ایالات متحده اعلام نمود: ۱۷ مورد هپاتیت A و ۱۲ مورد بستری در بیمارستان در رابطه با مصرف توت فرنگی در ایالات متحده گزارش شده است.
این سازمان همراه با مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده و آژانس های بهداشت کانادا، درحال بررسی توت فرنگی های ارگانیک برخی برندهای مواد غذایی هستند که بین ۵ مارس تا ۲۵ آوریل خریداری شده اند.
به گزارش پایگاه آکسیوس، هپاتیت A یک ویروس مسری است که می تواند موجب بیماری کبدی شود و اغلب از خوردن یا نوشیدن آب یا مواد غذایی آلوده ناشی می شود. همین طور می تواند بوسیله تماس نزدیک با فرد آلوده سرایت کند. بطور معمول، افراد مبتلا به عفونت هپاتیت A در مدت یک تا دو هفته بهبود پیدا می کنند بااینکه در موارد نادر می تواند مزمن شود.

About Author