به گزارش فست فود باز تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد ازاین رو با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی میتوان خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی را کم کرد.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، رژیم غذایی سرشار از چربی، مواد قندی، نمک و کلسترول بالا در کنار بی تحرکی، استرس کنترل نشده و عصبانیت، خطر بروز بیماری قلبی را زیاد می کند.
در ادامه به نقل از “هلثی فود” به چند ماده غذایی مفید برای حفظ سلامت قلب خواهیم پرداخت.
روغن زیتون
مطالعات نشان داده اند التهابات عامل اصلی بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی، سرطان، سندرم متابولیک، دیابت نوع دو، آلزایمر، آرتروز و حتی چاقی هستند. روغن زیتون دارای مقادیر زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده و با التهاب مبارزه می کند. ازاین رو استفاده از روغن زیتون می تواند به کاهش مبتلا شدن به بیماری های مزمن خصوصا بیماری های قلبی کمک نماید.
عرق کاسنی
مطالعات انجام شده بر روی موش ها نشان می دهند مصرف ۵۰۰ میلی گرم از گیاه کاسنی به مدت ۳۰ روز سبب حفاظت از قلب در مقابل صدمه های اکسیداتیو می شود. هم چنین عصاره گیاه کاسنی با کاهش میزان کسترول خون، نقش بسیار مهمی در جلوگیری از بیماری های قلبی-عروقی دارد.
روغن کنجد
روغن کنجد برای قلب خواص زیادی دارد. تحقیقات نشان داده اند رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع، برای سلامت قلب بسیار مفیدند.
چای سبز
تحقیقات نشان داده اند که مصرف روزانه یک لیوان چای سبز، با کاهش ۱۰ درصدی خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی همراه می باشد و مصرف طولانی مدت آن سبب کاهش میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی می شود.

منبع:

About Author