رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد؛ اهمیت تولید محصولات غذایی فاقد گلوتن برای بیماران سلیاک

فست فود باز: به گزارش فست فود باز، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با طیف زیادی از بیماری های نادر مواجهیم که متاسفانه برای خیلی از آنها هنوز درمان پیدا نشده و یا این که درمان های موجود کفایت نمی نماید.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، حیدر محمدی، در همایش بیماری سلیاک، اضافه کرد: خوشبختانه سلیاک از آن دسته بیماری هایی به حساب می آید که کنترل شده است. وی با اشاره به اینکه خوشبختانه روش های شناسایی بیماری های نادر در کشور رو به افزایش است، اظهار داشت: این مورد به افزایش آگاهی پزشکان و مردم کمک می نماید. محمدی ضمن اشاره به اهمیت افزایش آگاهی در رابطه با روش های تشخیص بیماری های نادری همچون سلیاک، اظهار داشت: دغدغه های بیماران سلیاک و انجمن سلیاک را به خوبی درک می نماییم. وی بر لزوم حفظ ارتباط انجمن سلیاک با سازمان غذا و دارو تصریح کرد و تولید محصولات فاقد گلوتن را در در حوزه صنایع غذایی و همینطور داروها در کشور مورد توجه قرار داد و خواهان فعال تر شدن انجمن سلیاک برای ارتباط با صنایع مرتبط شد. محمدی همینطور ضمن اشاره به اهمیت محل عرضه محصولات دارویی، پیشنهاد کرد با پیگیری انجمن سلیاک، داروخانه هایی در سطح کشور برای عرضه این داروها تخصیص یابد. وی برگزاری چنین همایش هایی را فرصت مناسبی برای حل دغدغه ها و نیازهای بیماران سلیاکی دانست. محمدی همینطور واردات محصولات سلیاک را چاره دیگری برای مرتفع کردن بخشی از نیازهای این بیماران دانست. ایشان در ادامه بر اهمیت راه اندازی لابراتوار هایی برای آزمودن محصولات بدون گلوتن تاکید نمود. محمدی در ادامه به عرضه پیشنهادهایی برای رفع مطالبات و نیازهای انجمن سلیاک پرداخت. وی، وظیفه سازمان غذا و دارو را کمک به مردم برای تأمین غذا و داروی سالم و فرآورده های سلامت محور و محصولات مصرفی سالم دانست و اظهار داشت: ما با افتخار آمادگی خدمت به بیماران سلیاک را داریم که تعامل بیشتر انجمن سلیاک با همکاران ما را می طلبد.

منبع:

About Author