محققان چینی می گویند؛ جایگزین های نمک به پیش گیری از فشارخون بالا کمک می کنند

فست فود باز: یک مطالعه جدید نشان میدهد که جایگزینی نمک معمولی با جایگزین های نمک می تواند فشار خون بالا را در افراد مسن کم کند.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، برمبنای یافته های پخش شده، افراد مسنی که از جایگزین نمک استفاده می نمایند، ۴۰ درصد کمتر در مقایسه با افرادی که از نمک معمولی استفاده می نمایند، گرفتار فشار خون بالا می شوند.
دکتر «یانگ فنگ وو»، محقق ارشد و مدیر اجرائی مؤسسه تحقیقات بالینی دانشگاه پکن در چین، اظهار داشت: «بزرگسالان اغلب نمک اضافی را بوسیله غذاهای فرآوری شده در دسترس و مقرون به صرفه دریافت می کنند.»
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، فشار خون بالا عامل اصلی خطر بیماری قلبی و مرگ ناشی از آنست. این بیماری بیش از ۱.۴ میلیارد بزرگسال را در سرتاسر جهان تحت تأثیر قرار می دهد و هر سال منجر به مرگ ۱۰.۸ میلیون نفر می شود.
برای این مطالعه، پژوهشگران ارزیابی کردند که چگونه کاهش مصرف سدیم (نمک) ممکنست در کنترل فشار خون سالمندان مؤثر باشد.
این مطالعه شامل بیش از ۶۰۰ شرکت کننده، ۵۵ ساله و بالاتر، از ۴۸ مرکز مراقبت سالمندان بود. همه بیماران فشار خون کمتر از ۹۰/۱۰۴ میلی متر جیوه داشتند و از داروهای فشار خون استفاده نمی کردند.
به گفته پژوهشگران، نیمی از مراکز مراقبتی، از جایگزین نمک بجای نمک معمولی در وعده های غذایی افراد استفاده کردند، در صورتیکه نیمی دیگر از نمک معمولی استفاده کردند.
پس از دو سال، بروز فشار خون بالا در مراکزی که نمک مصرف می کردند بیش از دو برابر شد.
اما نتایج نشان داد که جایگزین های نمک موجب کاهش خطرناک فشار خون نمی شوند، که به طور معمول افراد مسن را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.
وو اظهار داشت: «نتایج ما یک پیشرفت هیجان انگیز در حفظ فشار خون را نشان میدهد که راهی را برای افراد ارائه می دهد تا از سلامت خود محافظت کنند و احتمال خطرات قلبی عروقی را به حداقل برسانند.»

About Author