طرح سلامت نوروزی؛ ۵۰۱ هزار بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

به گزارش فست فود باز، بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، در طرح سلامت نوروزی، ۵۰۱ هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفته است.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، بنابر اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، طرح سلامت نوروزی، از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ در سرتاسر کشور شروع شده است. بر مبنای آن چه در طرح سلامت نوروزی اجرا می شود، تابحال ۶۸۷۳۲۱ مورد بازرسی بهداشتی انجام شده است.
سهم مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از بازرسی های بهداشتی، ۵۰۱۹۲۲ مورد بوده است. همچنین، ۱۸۵۳۹۹ مورد بازرسی از اماکن عمومی و ۱۵۱۸۸ مورد بازرسی از مراکز و اماکن بین راهی صورت گرفته است.

منبع:

About Author