مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی: تادیه بدهی دولت به تأمین اجتماعی در دولت سیزدهم سه برابر دولت های قبل بوده است
به گزارش فست فود باز، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: تادیه بدهی همه دولت های پیش از شهید رئیسی به سازمان تأمین اجتماعی ۸۰۰ هزار میلیاردریال بوده است و در این دولت به تنهایی ۲۶۰ هزار میلیاردریال به سازمان تأمین اجتماعی تادیه بدهی صورت گرفت.
به گزارش فست فود باز به نقل از ایرنا، میرهاشم موسوی روز پنجشنبه در آیین افتتاح پروژه های درمانی تأمین اجتماعی استان اردبیل ضمن اشاره به نگاههای مردمی شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی اظهار نمود: شهید جمهور در جلسات، کمیسیون ها و جلسات سران قوه می گفت هر قدر می توانید برای مردم کار کنید و توسعه خدمت داشته باشید.
وی با تکیه بر ضرورت تداوم مسیر خدمت به مردم در دولت چهاردهم اظهار داشت: در دولت چهاردهم هم باید همه تلاش نماییم تا با کمک و همراهی یکدیگر مسیر خدمت ادامه یابد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات بزرگی در حوزه تأمین اجتماعی رخ داد، افزود: زمانیکه ما سازمان تأمین اجتماعی را تحویل گرفتیم ماهانه حدود ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزار میلیاردریال مستمری پرداخت می کردیم و چیزی حدود پنج هزار میلیاردریال کسری نقدینگی فقط برای پرداخت حقوق داشتیم.
موسوی افزود: از سال ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ حدود ۱۰۶ هزار میلیارد تومان فقط از بانک رفاه به صورت بی رویه استقراض شده بود. در واقع نه تنها موجودی خزانه به نقطه صفر رسیده بود بلکه سازمان تأمین اجتماعی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان به بانک رفاه بدهکاری داشت.
وی با اشاره به اینکه شهید آیت الله رییسی با اخلاص، اراده و همت بزرگش تا پای جان پای کار مردم ایستاد، اضافه کرد: ماه گذشته حدود ۶۵۰ هزار میلیاردریال از تعهدات انجام شد و ۵۳۰ هزار میلیاردریال حقوق و مستری پرداخت گردید.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی یادآورشد: از آغاز سال ۱۴۰۲ حتی یک ریال از سیستم بانکی استقراض نکردیم و آینده فروشی که در انجام تعهدات به سازمان و به جیب مردم و این تعهدات بین نسلی تحمیل شده بود تبدیل به آینده سازی شد، این در شرایطی است که اگر دولت شهید رئیسی مسیر گذشته را ادامه می داد، ماهانه باید ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار میلیاردریال استقراض می کردیم.
موسوی با اشاره به اینکه اضافه برداشت و ناترازی های صندوق ها سبب اضافه برداشت و ناترازی و آثار تورمی می شد، افزود: من شهادت می دهم شخص رئیس جمهور پشت این قضیه بود، همه سران قوه پای کار آمدند و بدهی با همکاری قوه قضاییه و اراده جدی خود دولت و شخص رئیس جمهور در سران و شورای سران پرداخت گردید.
وی در قسمت دیگری از سخنانش اظهار داشت: تادیه بدهی همه دولت های پیش از شهید رئیسی به سازمان تأمین اجتماعی ۸۰۰ هزار میلیاردریال بوده است و در این دولت به تنهایی ۲۶۰ هزار میلیارد تومان یعنی ۳ و نیم برابر همه دولت های قبلی به سازمان تأمین اجتماعی تادیه بدهی صورت گرفت.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی افزود: این به معنای واقعی یعنی در کنار مردم بودن است. دولت مردمی به معنای واقعی در کنار مردم بود و برای مردم کار انجام می داد و فقط شعار نداد.
موسوی یادآورشد: در دولت های قبلی متوسط ۲۰ درصد بدهی ایجادی بوده ولی در دولت شهید رئیسی ۶۵ درصد بدهی ایجادی در همان سال تسویه شد و این سه برابر بیشتر بقیه دولت ها بوده است و این یعنی دولت سیزدهم به معنای واقعی حق مردم را ادا کرد.
وی ضمن اشاره به بحران های جدی صندوق ها در سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: در حالی که نه تحریمی برداشته شده و نه اراده ای از بیرون برای کمک بوده است اتفاقات بزرگی در تأمین اجتماعی رخ داد و با ظرفیتهای داخل سازمان در استان ها در حوزه درمان و بیمه پای کار آمدند و این شرایط را به اینجا رساندند.
این مقام مسئول در قسمت دیگری از سخنانش اظهار داشت: هم اکنون چیزی حدود ۲ و هفت دهم میلیون نفر بیمه شده جدید وارد سازمان تأمین اجتماعی شدند که بالغ بر ۸۸۰ هزار میلیاردریال درآمد جدید بوجود آمده است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: در فرآیند کنترل مصارف ده ها هزار میلیارد تومان در قسمت های مختلف کاهش هزینه اتفاق افتاده است، این در شرایطی است که هر سال ۲۵۰ هزار میلیاردریال باید سود بانکی از جیب مردم داده می شد.
موسوی افزود: با رهنمودهای شهید جمهور امروز هم صرفه جویی اتفاق افتاده است و علاوه بر انجام تعهدات، شاهد توسعه خدمت و توسعه درمان هستیم.
وی ضمن اشاره به خدمات دولت سیزدهم در استان اردبیل اظهار نمود: در دولت مردمی سیزدهم تا امروز ۲ پروژه بیمارستان درمانگاه تخصصی در بیمارستان سبلان و درمانگاه نمین به بهره برداری رسیده است، علاوه بر این در سنندج و در یکی از شهر های گلستان طرح افتتاحی داریم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اظهار داشت: به جز پروژه هایی که امروز به بهره برداری رسید، بالغ بر ۴۰ پروژه درمانی تخصصی، فوق تخصصی و بیمارستانی در همین دولت به بهره برداری رسید و بالغ بر۲۰۰ پروژه در مناطق مختلف کشور در دست اجراست که اغلب در مناطق محروم و کم برخوردار اجرا می شود.
وی ضمن اشاره به پروژه های درمانی تأمین اجتماعی در مهاباد، لنگرود، دزفول، بروجرد، شوشتر و آبادان اظهار نمود: از شمال تا جنوب از شرق تا غرب و عموما در مناطق محروم ۹ استان کشور پروژه های گوناگونی اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: شرایط و تنگناهای مالی و وضع موجود سبب نشد خدمات رسانی و توسعه خدمات متوقف شود بلکه در دولت سیزدهم شاهد توسعه خدمات در حوزه درمان و تأمین اجتماعی بودیم.
موسوی افزود: طی این مدت نه تنها یک دارو و یک خدمت در این دوره از پوشش بیمه ای خارج نشد، حدود ۲۰۰ قلم داروی جدید به پوشش بیمه ای افزوده شد، علاوه بر این با دستور رئیس جمهور شهید بیمه درمانی ۱۰۰ درصد مجانی به بیشتر از ۶ میلیون نفر که بیمه نداشتند، داده شد.
وی اظهار داشت: در دولت سیزدهم ۱۰۰ درصد خدمات بیماری های خاص و صعب العلاح زیر پوشش مجانی خدمات بیمه ای قرار گرفت و خدمات ناباروری گران قیمت و پرقیمت در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی مجانی شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: امروز اگر ۶۵ ساله ها به مراکز درمانی دیگری در سازمان تأمین اجتماعی رجوع کنند با مراکز درمانی دولتی فرانشیز پرداخت نمی کنند.
موسوی با اشاره به اینکه در کل کشور ۲۷۷ مرکز کلینیک دیابت و فشار خون ۱۰۰ درصد مجانی برای بیمه شدگان در سه سال قبل راه اندازی گردید، افزود: اینها مسیری بود که آیت الله شهید رئیسی برای ما ترسیم کرد، ایشان راهبری کلان در فضاهای مختلف رقم زد و به استناد گزارش های صندوق بین المللی پول و سازمان تجارت جهانی با این راهبری شاخصهای کلان شامل تورم، بیکاری و اشتغال همه تغییر نمود.
وی افزود: آخرین دغدغه ای که آیت الله شهید رئیسی داشت بحث معیشت بازنشستگان بود که دولت به تازگی متناسب سازی حقوق را ابلاغ نمود. متاسفانه وقتی فضا داشت بهبود می یافت و اثرات اقدامات دولت کم کم به سفره مردم منتقل می شد، این حادثه تلخ صورت گرفت و ما امیدواریم قدردان این مسیر باشیم و هر آن چه در توان داریم با قدرت و قوت برای خدمت به مردم انجام دهیم.
استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال غربی ایران همجوار با استانهای آذربایجان شرقی، زنجان، گیلان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
۶۲۰ هزار نفر معادل بیشتر از ۵۰ درصد جمعیت استان اردبیل زیرپوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.