رئیس جمعیت هلال احمر کشور: کنار مردم جنگ زده لبنان هستیم

به گزارش فست فود باز، رییس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به اینکه در کنار مردم مظلوم و جنگ زده لبنان هستیم، اظهار داشت: کمک های درمانی به مردم لبنان انجام شده است.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران در سالن هلال احمر سمنان با اشاره به اینکه در کنار مردم مظلوم و جنگ زده لبنان هستیم، ابراز کرد: کمک های درمانی و امدادی هلال احمر به مردم لبنان پس از حملات ددمنشانه اسرائیل صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از مصدومان حملات اسرائیل به لبنان به داخل کشورمان منتقل شده اند، اضافه کرد: خدمات درمانی خوبی به این افراد داده و خوشبختانه این افراد درمان شدند.
رئیس هلال احمر با اشاره به اینکه در کنار امدادرسانی، ارسال اقلام زیستی و غذایی و دارویی هم با تمام توان و قدرت صورت گرفته است، تصریح کرد: با فدراسیون هلال احمر و صلیب سرخ و نماینده سازمان ملل در رابطه با جنایت های اسرائیل در لبنان و غزه هم مفصل صحبت هایی صورت گرفته است.
کولیوند با اشاره به اینکه تمام اقدامات و نقض حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی مدرک نگاری و ثبت و ضبط شده است، ابراز کرد: این کار در غزه هم صورت گرفت و تمام مدارک و شواهد به دادستان بین المللی تقدیم خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها را در این راه همراه خودمان کرده ایم، اظهار داشت: بسیاری کشورها در این حوزه با ما همکاری می کنند همچنان در سوریه ما یک ایستگاه امدادی و بیمارستان سیار و فرودگاه اضطراری هم برپا کرده ایم تا بتوانیم به مصدومان امدادرسانی نماییم.

منبع:

About Author