مدیر کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت: تشکیل کارگروه تخصصی مشترک بین وزارت بهداشت و ستاد سمن های شهر تهران

به گزارش فست فود باز، مدیر کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، از تشکیل کارگروه مشترک تخصصی ما بین وزارت بهداشت و ستاد سمن های شهر تهران اطلاع داد.
به گزارش فست فود باز به نقل از خبرگزاری ایرنا از وبدا، محمدجواد حیدری پور اظهار نمود: هم اکنون، وزارت بهداشت با حدود سه هزار موسسه خیریه و سازمان مردم نهاد در سطح کشور همکاری دارد و مسئولیت صدور تأییدیه های تخصصی، نظارت، پشتیبانی و تسهیل فعالیت این تشکل ها در حوزه سلامت را از راه اداره کل خیرین و سمن های سلامت برعهده دارد.
وی ضمن اشاره به اهمیت ویژه تهران بعنوان پایتخت کشور، اظهار داشت: هماهنگی میان سمن های شهر تهران با وزارت بهداشت و سه دانشگاه علوم پزشکی بزرگ کشور یعنی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی، ظرفیت مهمی برای ارتقاء سلامت عمومی به حساب می آید.
وی ضمن اشاره به برگزاری نشست عصرانه نقش تشکل های مردمی در سبک زندگی سالم اضافه کرد: در این نشست، توافق شد کارگروه تخصصی مشترکی میان وزارت بهداشت و سمن های تهران تشکیل گردد که بنده بعنوان نماینده وزارت بهداشت در این کارگروه حضور خواهم داشت. این همکاری نزدیک با مدیریت شهری تهران و شورای شهر می تواند بستر تفاهمنامه ای مشترک را هم فراهم سازد.
مدیر کل سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به سازمان های مردم نهاد اظهار داشت: همه مدیران حاضر در جلسه، متفق القول بودند که هر اندازه به تشکل های غیردولتی بیشتر بها داده شود و آنها بعنوان شرکای واقعی دولت دیده شوند، موفقیت ها در حوزه سلامت افزایش خواهد یافت. دولت به تنهایی قادر به حل تمام مشکلات نیست و مشارکت سمن ها نقش کلیدی دارد.
حیدری پور به نقل از یکی از مدیران سمن ها تصریح کرد: اگر دولت به حساب سمن ها اعتماد کند، هیچ وقت متضرر نخواهد شد. تجربه نشان داده در هر جا که با سمن ها همکاری کرده ایم، موفقیت های اجتماعی بیشتری رقم خورده است.
وی اظهار داشت: حضور پررنگ سمن ها در زمینه سلامت، ارتقاء سلامت شهر تهران را به دنبال خواهد داشت. امیدواریم این تعاملات با برکت ادامه پیدا کند.