در کمیسیون فنی و قانونی دانشگاه تصمیم گیری شد؛ بررسی پرونده ۵۵ تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی

فست فود باز: در کمیسیون فنی و قانونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۵۵ پرونده موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بررسی گردید.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، دویست و چهل و هشتمین کمسیون فنی و قانونی موسسات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به ریاست فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اجرا شد. در این کمیسیون که با حضور تمام اعضا برگزار شد، ۵۵ پرونده مطرح و پیرامون پرونده های مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تبادل نظر و بررسی های لازم صورت گرفت. در این نشست با صدور اصلاح دو فقره پروانه بهره برداری، تمدید یک فقره پروانه بهره برداری، صدور ۱۲ فقره پروانه ساخت، تمدید ۳۶ فقره پروانه ساخت، اصلاح ۲۰ فقره پروانه ساخت، صدور ۳۵ فقره پروانه ساخت قراردادی، صدور ۸ فقره پروانه ساخت کارگاهی، تمدید ۴ فقره پروانه ساخت کارگاهی، تمدید ۶ فقره پروانه مسئول فنی و صدور یک فقره پروانه مسئول فنی موافقت به عمل آمد.

منبع:

About Author