مطالعه جدید نشان می دهد؛ رژیم غذایی کم کربوهیدرات از تأثیر افزایش سن بر مغز پیشگیری می کند

فست فود باز: به قول محققان، فرآیند پیری با به حداقل رساندن مصرف کربوهیدرات های ساده قابل پیشگیری یا بازگشت است.

به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه استونی بروک نیویورک نشان داده است رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارای پتانسیل پیشگیری و بازگرداندن تاثیرات در رابطه با سن در مغز انسان است.
مطالعات همینطور نشان داد تغییرات نوروبیولوژیکی در رابطه با افزایش سن در سنین پایین تر قابل مشاهده هستند. معمولاً تغییرات در عملکرد مغز از اواخر دهه ۴۰ اتفاق می افتد.
آزمایشات نشان داده است نشانگر در رابطه با افزایش سن مغز با مصرف منابع مختلف سوخت همچون کاهش گلوکز و افزایش کتون ها تنظیم می شود.
«لیلیان موجیکا پارودی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «نتایج مطالعه ما نشان داد ما می توانیم با جایگزینی کتون ها به جای گلوکز بعنوان سوخت نورون ها، از تاثیر روند پیری مغز پیشگیری کرده یا آنرا برعکس نماییم.»
وی در ادامه می افزاید: «ما فکر می نماییم با افزایش سن، مغز توانایی اش در متابولیز مؤثر گلوکز را از دست می دهد، در نتیجه نورون ها به تدریج از گرسنگی می میرند و شبکه های مغزی گرفتار ناپایداری می شوند.
ناپایداری شبکه های مغز با اختلال شناختی مرتبط بوده و با وجود بیماری دیابت نوع۲ هم تسریع می شود.

About Author