فست فود باز: یکی از محل های شیوع ویروس کرونا صف های نانوایی است؛ صف هایی که گاهی هر روز در مقابل نانوایی ها ایجاد می شوند و گاهی فاصله گذاری فیزیکی هم در آنها معنایی ندارد…

به گزارش فست فود باز به نقل از ایسنا، مردم ایران معمولا ترجیح می دهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در خیلی از نانوایی ها شامل لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان بایستند. حال از آنجایی که نانوایی ها یکی از مراکز خطرناک شیوع ویروس کرونا ویروس محسوب می شوند، رعایت نکات زیر که از طرف انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران اعلام شده، می تواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-۱۹ جلوگیری کند:

– اهتمام کنید تاحد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.

– در صورت نیاز، حتما با خودتان حداقل یک جفت دستکش یک بار مصرف به همراه ببرید و بپوشید یا اسپری الکل به همراه داشته باشید.

– در هنگام حضور در نانوایی و در نوبت ایستادن از ماسک استفاده کنید.

– در نوبت نان، حتما فاصله حداقل یک و نیم متری را از دیگران رعایت کنید.

– در نوبت نان با مشتریان دیگر به صورت روبرو قرار نگیرید و ترجیحا با کسی صحبت نکنید.

– از دست زدن به کلیه سطوح و وسایل و دستگیره در، در نانوایی خودداری به عمل آورید.

– محترمانه از افراد در نوبت درخواست کنید که فاصله یک و نیم متری از یکدیگر را رعایت نمایند.

– مواظب باشید به غیر از خودتان فرد دیگری به نان ها دست نزند.

– اطمینان داشته باشید هنگام برداشتن نان ها دستان شما با هیج جایی تماس نداشته است.

– حتما با خود برای خرید نان سفره یا کیسه نایلونی تمیز به همراه داشته باشید.

– اسکناس و سکه می تواند از عوامل سرایت کووید-۱۹ باشند. بدین سبب حتی المقدور از کارت خوان استفاده کنید و پس از استفاده از کارتخوان دست های خودرا با اسپری الکل ضدعفونی کنید.

– اهتمام کنید فقط پول به اندازه خرید نان به نانوایی بدهید و از رد و بدل شدن پول خرد امتناع کنید.

– پول نان را می توانید قبلا در دستمال کاغذی و یا کیسه فریز بگذارید و سپس دستان خودرا با آب و صابون بشویید.

– پیش از دست زدن به نان ها باردیگر دست های خودرا با محلول های ضدعفونی حاوی الکل ۷۰ درصد ضدعفونی کنید.

– مراقب باشید تا در مجاورت افراد دارای سرفه و تنگی نفس و تب قرار نگیرید.

– تاکید می نماییم که ترجیحا خرید نان را در ساعات خلوت نانوایی ها انجام دهید و از دست زدن به کلیه سطوح نانوایی خودداری کنید.

منبع:

About Author