یک متخصص تغذیه پاسخ داد؛ آیا شلغم برای سرماخوردگی مفیدست

فست فود باز: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، درباره ی خواص درمانی شلغم در سرماخوردگی توضیحاتی داد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، در پاسخ به این پرسش که آیا واقعاً شلغم پنی سیلین دارد یا خیر، اظهار داشت: پنی سیلین به گروهی از آنتی بیوتیک ها گفته می شود که از کپک های پنی سیلیوم به دست می آیند و در کنترل عفونت های باکتریایی موثرند، بدین سبب این ماده در درمان سرماخوردگی نقشی ندارد چون سرماخوردگی عفونت ویروسی است نه باکتریایی. وی ادامه داد: گاهی اوقات عفونت های باکتریایی هم اصطلاحاً سوار یا همراه این عفونت ویروسی می شوند که بصورت گلودرد چرکی و یا عفونت سینوس ها خودرا نشان می دهند که در این صورت پنی سیلین ممکنست مؤثر باشد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در توضیح این که شلغم نوعی سبزی ریشه ای است که بطور سنتی برای درمان سرماخوردگی استفاده می شود، افزود: علت تأثیر شلغم در سرماخوردگی ها این است که هر یک گرم شلغم ۸۵ میکروگرم لوتئین و ۲۰ میکرومول گلوکوزینولات دارد. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اشاره کرد: تحقیقات گواه این مساله است که لوتئین خاصیت ضد ویروسی، ضدباکتریایی و ضدالتهابی دارد و گلوکوزینولات ها هم خواص ضد التهابی قوی دارند که موجب کاهش التهاب گلو، حفره دهان و سینوس ها می شوند. اسلامیان اشاره کرد: شلغم پنی سیلین ندارد ولی در برطرف کردم علایم سرماخوردگی و بهبود وضعیت بیمار می تواند تأثیر مثبت داشته باشد.

About Author