پژوهشگر طب ایرانی مطرح کرد؛ ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد

فست فود باز: استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، از مطالعات مشترک طب سنتی و علم تغذیه نوین آگاهی داد.
به گزارش فست فود باز به نقل از مهر، نشست مدیریت پیشگیری و درمان بیماریها با تدابیر تغذیه طب ایرانی مستند به شواهد علمی، با حضور متخصصان حوزه های طب نوین و طب سنتی ایرانی در سالن کتابخانه فرهنگستان علوم پزشکی اجرا شد. محسن ناصری استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، به اهمیت مطالعات تاریخی اشاره نمود و اظهار داشت: باید به مطالعات تاریخی توجه ویژه داشته باشیم تا بتوانیم از طب ایرانی علمی بهره ببریم. وی به اهمیت رشته تغذیه اشاره نمود و اضافه کرد: دانشگاه باید به رشته تغذیه بها دهد، اما متأسفانه حالا رشته تغذیه جزو رشته های محبوب و تراز اول تخصصی پزشکی نیست. ناصری افزود: اگر افراد روش استفاده صحیح از مواد غذایی را بدانند، بیماری و نیاز به مصرف دارو بمراتب کم خواهد شد. این استاد دانشگاه در باره مطالعات علمی روی مبانی طب سنتی، اظهار داشت: مطالعات مبتنی بر شواهد که بر روی آویشن، سماق و زنجبیل صورت گرفت، نشان داد که بحث گرمی و سردی غذاها و ادویه ها چگونه بر ضربان قلب، تعداد تنفس فرد، هورمون تیروئید و گردش خون محیطی، آثار فزاینده یا کاهنده خواهد داشت. ناصری اضافه کرد: مطالعات فعلی در عرصه مشترکات طب سنتی و علم تغذیه نوین، به این صورت است که انواع مواد غذایی و ادویه های طبیعی را از نظر اثر درمانی در دیابت، کبد چرب، باروری و دیگر بیماریها و نیز آثار پیشگیرانه بررسی می نماییم و با تولید مستندات علمی، اثربخشی آنها را اثبات می نماییم.

About Author